Produkty pro buková dýha (10)

Bio Cizrna

Bio Cizrna

Bio cizrna nejvyšší bio kvality pocházející z Turecka.
Celé Bio Cizrna

Celé Bio Cizrna

Původ a historie cizrny Cizrna je také známá jako garbanzo fazole. Cizrna je velmi populární, zejména kolem Středomoří, kde se používá v různých pokrmech. Mnoho anatolských jídel lze připravit z cizrny, jako je hummus, falafel, chipsy a bramborové lupínky. Dnes se stále pěstuje mnoho cizrny v Turecku, ale 70 % světové produkce je v rukou Indie. Pěstování cizrny Hrášky se sbírají, když se lusky prasknou, a poté se rozloží k sušení. Pokud hrozí déšť, cizrna se přenáší do větrané místnosti, aby se dokončil proces sušení. Zdravotní vlastnosti cizrny a její využití Cizrna je bohatá na bílkoviny, vlákninu a minerály a způsobuje méně nadýmání než jiné fazole. Má mírně sladkou chuť. Cizrna je známá jako hlavní ingredience v hummusu a falafelu, ale může také sloužit jako zelenina k teplému jídlu nebo jako základ v salátu. V Indii se často používá v kari.
Extrakt z listů maté

Extrakt z listů maté

Listy maté pocházejí z evergreenu stromu yerba mate (rodina Aquifoliaceae), který se vyskytuje výhradně v Jižní Americe. Čaj maté je národním nápojem v mnoha částech Jižní Ameriky a díky svému přirozenému obsahu kofeinu je nyní velmi populární také v Evropě. Prosím, kontaktujte nás pro další informace o našich kvalitách extraktů.
Olej z kukui ořechů

Olej z kukui ořechů

Kukuinové oleje se získává ze semen kukuinového stromu, také nazývaného světelný strom. Tento strom patří do rodiny pryšcovitých. Původně rostl na horských svazích a v soutěskách na Havaji, ale nyní se nachází také v Polynésii, jižní Asii, Austrálii a na Cejlonu. Strom má bílé až růžové květy, ze kterých vznikají zelené, kulaté plody. Ty se skládají z tvrdé skořápky, která obsahuje dva tvrdé, kamenné plody. Dospělé stromy nesou 35-45 kg plodů ročně. Olej se získává extrakcí, horkým nebo studeným lisováním a poté se jemně filtruje a čistí nebo rafinuje. Olej má světle žlutou až oranžovou barvu a kyselou, travnatou a částečně chemickou vůni. Vyznačuje se vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin, jako je kyselina linolová nebo linolenová, s až 90% podílem. Je tedy jedním z olejů s nejvyšším podílem mastných kyselin. CAS č.: 8015-80-3 Barva: čirá až oranžová Vůně: kyselá, travnatá, částečně mírně chemická Trvanlivost: 18 měsíců INCI Evropa: Aleurites Moluccana Seed Oil INCI USA: Aleurites Moluccana Seed Oil Skladování: skladovat na chladném, suchém, světlu a vzduchu chráněném místě v uzavřeném obalu Kvality: studeně lisovaný, kbA
Listy mořského mandlovníku 100g balení

Listy mořského mandlovníku 100g balení

Listy mandlovníku mořského - Přírodní lék pro okrasné ryby Obsah: Přibližně 50 listů Hmotnost: 100g
Bio / Eko Typy

Bio / Eko Typy

různé technické plasty na bázi bioproduktů nebo recyklované
Organický jojobový olej

Organický jojobový olej

Organický jojobový olej z Tuniska
Oleje z brutánie

Oleje z brutánie

studeně lisováno max 37°
Vavřínový list

Vavřínový list

Vavřínový list, vědecky známý jako Laurus nobilis, je aromatická bylina, která se díky své výrazné chuti a vůni často používá v kuchyni. Vavřínový list pochází z vždyzeleného vavřínu, který roste ve Středomoří. Listy jsou tmavě zelené a lesklé a mají koženou texturu. Obvykle se používají celé a přidávají se do polévek, dušených pokrmů, omáček a marinád, aby jim dodaly jemnou a mírně květinovou chuť. Vavřínový list je také důležitou složkou v tradičních kořenících směsích, jako je bouquet garni a bylinky Provence. Kromě své kulinářské využití se vavřínový list také používá pro své potenciální zdravotní výhody, včetně protizánětlivých, antioxidačních a antimikrobiálních vlastností. Je však důležité poznamenat, že vavřínové listy by měly být používány s mírou kvůli své silné chuti.
Cizrna 7-8 celá bio - Cizrna 7-8 celá bio

Cizrna 7-8 celá bio - Cizrna 7-8 celá bio

Původ a historie cizrny Cizrna je také známá jako garbanzobon. Především kolem Středozemního moře je cizrna velmi populární, kde se používá v různých pokrmech. Je to luštěnina, která se pěstuje již více než 8000 let v Anatolii. Existuje mnoho anatolských pokrmů, které se připravují z cizrnové mouky, jako je hummus, falafel, chipsy a hranolky. Dnes se stále pěstuje mnoho cizrny v Turecku, ale nyní 70 % světové produkce je v rukou Indie. Pěstování cizrny Hrášky se sklízejí, když lusky praskají, a poté se suší. Pokud hrozí déšť, jsou cizrnky přeneseny do větraného prostoru, aby se sušení dokončilo. Zdravé vlastnosti cizrny a aplikace Cizrna obsahuje mnoho bílkovin, vlákniny a minerálů a způsobuje méně nadýmání než jiné fazole. Má jemně sladkou chuť. Cizrna…